SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

NİSAN AYI HALK GÜNÜ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

NİSAN AYI HALK GÜNÜ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Bu haber 03 Nisan 2019 - 10:43 'de eklendi ve 316 views kez görüntülendi.

Devletle vatandaşın buluştuğu halk günlerinin 2019 yılı Nisan ayı oturumu Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda Vali Yardımcısı Turgay İlhan’ın yanı sıra ilgili kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile vatandaşlar yer aldı.
Vatandaşlar Vali Yardımcısı Turgay İlhan’a sorunlarını anlatarak, çeşitli konuların çözümü noktasında destek talep ettiler. Toplantıya katılan vatandaşların tek tek talep, öneri ve şikâyetlerini dinleyen İlhan, vatandaşların talep ve şikâyetlerine yönelik olarak ilgili kurum müdürleri tarafından gerekli incelemelerin yapılacağı ve vatandaşları bilgilendirileceğini dile getirdi.
Amasya Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Halk günü toplantılarına katılmak için: Gelecek ay düzenlenecek olan Halk Günü Toplantısı ise 7 Mayıs 2019 Salı Günü saat 10.00’da Valimiz Dr. Osman Varol’un başkanlığında Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılacaktır. Toplantıya katılmak isteyen vatandaşlarımız Valiliğimiz Halkla İlişkiler Müracaat Bürosuna (CİMER) başvuru yapabilecekleri gibi, toplantı günü ve saatinde de katılım sağlayabileceklerdir” denildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA